Home Lazi frigorifice second hand Lazile frigorifice second hand, varianta de criza
Lazile frigorifice second hand, varianta de criza PDF Imprimare Email
Lazi frigorifice second hand
Scris de claudia   
Marţi, 17 August 2010 14:18
In urma crizei economice produsele de tip second hand sunt la mare cautare, categoria lazi frigorifice second hand fiind si ea prin topul celor mai cautate.Multi oameni aleg sa achizitioneze lazi frigorifice second hand datorita faptului ca resursele financiare au scazut dramatic iar costurile unor lazi frigorifice second hand din magazine sunt mult mai mici decat ale celor din magazine. Cei mai multi clienti au cautat printre rafturile magazinelor incercand sa gaseasca varianta cea mai avantajoasa, insa, din pacate pentru comercianti, nu au gasit nimic potrivit si au optat pentru lazi frigorifice second hand mult mai ieftine.
Majoritatea oamenilor prefera din punct de vedere financiar astfel de lazi frigorifice second hand si le achizitioneaza de la furnizori care comercializeaza doar marci de renume.


In multe cazuri cei care au nevoie urgent de un astfel de produs il cumpara de la cunostinte sau de la prieteni, considerand ca nu este o investitie importanta si ca nu il vor folosi decat in concediu sau la ocazii speciale.
Daca va tenteaza sa achizitionati lazi frigorifice second hand trebuie sa va informati inainte de a lua o decizie, pentru a nu regreta alegerea facuta. In timpul verii, cand canicula isi face aparitia, cererea de lazi frigorifice este mare, iar rafturile magazinelor se golesc rapid. Pentru a atrage clientii marile magazine care comercializeaza astfel de produse includ in oferta lor preturi promotionale. Cei mai putin fericiti din punct de vedere financiar nu-si permit nici macar o lada frigorifica la promotie, din acest motiv aleg sa cumpere lazi frigorifice second hand mult mai ieftine.


Desi produsele second hand sunt perfect functionale prezinta in unele cazuri mici defecte insesizabile de care clientii trebuie sa se intereseze.Multi prefera sa vanda aceste lazi frigorifice second hand nu pentru ca ar avea vreo defectiune sau vreun defect, ci pentru ca nu le mai folosesc si le ocupa spatiu in mod inutil.
Exista si cazuri mai putin fericite in care dupa doar cateva utilizari, aceste lazi frigorifice second hand au cedat si nu au mai putut fi functionale.


In cazul in care va doriti sa achizitionati lazi frigorifice second hand puteti gasi o oferta diversificata pe internet, in ziare, la rubrica mica publicitate sau in magazinele cu produse second hand.

 

Sondaje

Ce marca de lada frigorifica crezi ca e mai buna?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com